Update situatie André

Beste klant,

Op zondag 23 juni heb ik mijn sleutelbeen gebroken en ik word op dinsdag 2 juli hieraan geopereerd.
Hierdoor vervallen alle afspraken die bij mij (André) staan ingepland tot 20 augustus. Dit in verband met mijn herstel. Via onze website www.kapsalonkrijger.nl houden wij u op de hoogte wanneer ik weer kan/mag gaan knippen.


Wij hebben, met extra inzet van ons personeel, zoveel mogelijk geprobeerd om afspraken te verplaatsen naar mijn collega’s maar door de vakantiedrukte in onze salon kunnen wij niet alles verzetten helaas.
Waarvoor onze excuses en wij hopen op uw begrip. Dit is een standaard bericht omdat het voor mij onmogelijk is iedereen persoonlijk te bellen of te mailen. Uiteraard is de kapsalon wel telefonisch bereikbaar, met de opmerking dat ons personeel op vakantie gaat en er dus aangepaste openingstijden zijn. De telefoonnummers zijn: herensalon 0187-482804, damessalon 0187-489632.


Mijn oprechte excuses voor dit ongemak. Ik hoop u allen, na mijn herstel, weer te mogen begroeten in onze kapsalon.

Met een vriendelijke groet,
André Krijger